Logo Kanton Bern / Canton de BerneBildungs- und Kulturdirektion

Shqip (Albanisch)

Video

I gatshëm/e gatshme për kopshtin e fëmijëve

Fit für den Kindergarten

Shkarko

Kopshti i fëmijëve

Kindergarten

Shkarko (PDF)

Basisstufe

Basisstufe

Shkarko

Loja dhe të mësuarit

Spielen und Lernen

Video

Shkolla e detyrueshme fillore

Volksschule

Shkarko

Vlerësimi në shkollën fillore

Beurteilung in der Volksschule

Shkarko

Duke u rritur shumëgjuhësh – Fletushkë për mësimin në gjuhën dhe kulturën e prejardhjes [HSK]

Mehrsprachig aufwachsen – Flyer zur HSK

Shkarko

Seite teilen